ROLADKI Z CUKINII I TOFU

SKŁADNIKI

  • 1 TOFU LUNTER SMAKI MORZA ŚRÓDZIEMNEGO
  • 1 cukinia
  • 1 awokado
  • 1 marchewka
  • rukola
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • oregano
trojuholnik-white-1.svg

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Cukinię pokrój na cienkie plasterki – możesz to zrobić np. obieraczką do warzyw. Usmaż ją z obu stron na odrobinie oliwy i lekko posól.

2. Tofu pokrój w grubsze paski i podsmaż z obu stron. Awokado i marchewkę również pokrój w paski.

3. Weź plasterek cukinii, ułóż na początku marchewkę, awokado, liście rukoli, a na wierzch połóż tofu. Cukinię zwiń w rulonik i nabij na wykałaczkę.

Odkryj tajskie nuty tofu Sweet chilli,
niech twój grill nie czeka na nie ani chwili