GRILLOWANA TOFURYBA Z MŁODYMI ZIEMNIAKAMI I SZPARAGAMI

SKŁADNIKI

  • SEAFOO TOFU PINK FILLET LUNTER
  • zielone szparagi
  • młode ziemniaki
  • sos chrzanowy LUNTER 
  • cytryna
  • sól gruboziarnista
  • kolorowy pieprz
  • sezam
trojuholnik-white-1.svg

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • PINK FILLET  przekrój na 4 równe części. Możesz lekko odkroić je od góry i następnie polać resztą marynaty z opakowania, która wniknie do środka. Możesz je posypać także kolorowym pieprzem i szczyptą grubej soli. Tak przygotowane filety grilluj z plasterkami cytryny.
  • Młode ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie, następnie odcedź je, polej olejem i wrzuć na grilla.
  • Odetnij lub oderwij zdrewniałe końcówki szparagów i ugotuj szparagi w osolonej wodzie.
  • Podawaj  z dipem chrzanowym LUNTER, który idealnie pasuje do dań z grilla.
Odkryj tajskie nuty tofu Sweet chilli,
niech twój grill nie czeka na nie ani chwili